Підлеглі Верещук витратять понад 3 млн гривень на фільми про вибухонебезпечні предмети

image
6 Жовтня 2023, 12:29
Поділитися:

6 жовтня 2023 г. 12:25

Державне підприємство (ДП) “Інформаційне агентство “Ре-інформ” планує придбати у ТОВ “Мамахохотала” послуги з розробки фільмів про вибухонебезпечні предмети за майже 3,2 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

5 жовтня ДП ІА “Ре-інформ” оголосило про намір заключити договір з ТОВ “Мамахохотала” на закупівлю послуг з розроблення та виготовлення відеофільмів з проявленням наслідків небезпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів для різних вікових, гендерних та соціальних груп населення. Вартість договору складе 3 млн 154 тис. 260 гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується розробити 10 відеофільмів про вибухонебезпечні предмети. Зазначається, що хронометраж фільмів повинен складати від 30 до 120 секунд. Фільми планується показувати на телебаченні, а також в соцмережах: Youtube, Facebook, Instagram, TikTok. Фільми повинні бути українською мовою. Жанр відеофільмів – постановочно-ігровий із задіяними акторами в кадрі або реальними професіоналами-саперами, лікарями, рятувальниками.

Відеофільми необхідно зняти до 15 грудня.

Довідка KВ: ДП ІА “Ре-інформ” – засноване на державній власності та належить до сфери управління Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Мета діяльності підприємства – поширення суспільно-важливої та корисної інформації для мешканців тимчасово окупованих територій, деокупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Варто зазначити, що столичний народний депутат Роман Грищук (фракція “Слуга народу”; 222 округ Києва – частина Солом’янського району) в минулому був керівником студії “Мамахохотала”. Дружина Грищука Анна Гресь є учасницею шоу “Мамахохотала”.

Про те, що Київ купував минулого тижня дивіться у відео KВ.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міністерства оборони (ГУР МО; військова частина А0515), яке очолює Кирило Буданов, планувало придбати 5,5 тис. настінних календарів, на що мали витратити 175 тис. гривень. Однак, торги було відмінено через “відсутність пропозицій”.

Читайте: ГУР МО не зміг придбати 5,5 тис. брендованих календарів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона