Підкомітет ВРУ хоче утворити Броварський район і вже без Борисполя | Трибуна

image
30 Червня 2020, 15:29
Поділитися:

Профільний підкомітет Верховної ради України вирішив унести зміни до постанови про утворення укрупнених районів Київської області. Таким чином запланували створити Броварський район, до якого не увійде Бориспіль. Про це повідомляє екснардеп від 97-го округу Павло Різаненко.

Як зазначає колишній обранець, новий укрупнений Броварський район із центром у Броварах включатиме населені пункти нинішніх Броварського, Баришівського та Згурівського районів, а також міста Бровари і Березань.

Допис РізаненкаДопис Різаненка

Зі слів Павла Різаненка, згідно з проєктом змін, планують окремо створити Бориспільський район. До нього увійдуть населені пункти Бориспільського, Переяслав-Хмельницького, Яготинського районів, міста Бориспіль та Переяслав.

За значимо, засідання профільного комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування призначене на сьогодні. У порядок денний включено розгляд проєкту постанови про утворення та ліквідацію районів.

Фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

Адмінреформа: Кабмін погодив новий район для Броварщини із центром у Борисполі«Ні» новоствореному району з центром у Борисполі» – розгляд електронної петиції на 77-ій позачерговій сесії міської ради 19.06.2020 р. ВІДЕОБориспільський VS Броварський: делегація з Броварів відстоювала думку громади. ВІДЕО

Post Views: 611

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари