Під наркотиками наїхала на жінку: ексдепутатка Київради Ар’єва постане перед судом за ДТП

image
17 Липня 2023, 17:41
Поділитися:

Прокуратура скерувала до суду матеріали щодо вчинення ексдепутаткою Київради Дариною Ар”євою ДТП у стані наркотичного сп’яніння , що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

Мова про інцидент, що трапився в столиці 27 листопада 2022 року.

Тоді підозрювана їхала за кермом «Volkswagen Polo» під дією наркотичних речовин у напрямку вул. Богатирської. На пішохідному переході вона наїхала на жінку-пішохода, яка отримала тяжкі травми.

Ексдепутатку Київради судитимуть за вчинення ДТП

 “За висновками експертів, причиною виникнення дорожньо-транспортної пригоди є порушення підозрюваною вимог ПДР, що знаходяться у прямому причинному зв’язку з виникненням даної ДТП та її наслідками”, – повідомляють в прокуратурі.

Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з електронним браслетом.  За скоєне їй загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Раніше ми повідомляли, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який викрав чужий автомобіль. Зловмисник знайшов ключі від автівки разом з документами власника та вирішив викрасти транспортний засіб, коли розшукав його.

Також розповідали про те, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав автомобілі містян. На даний час встановлено два епізоди вчинених чоловіком крадіжок з автомобілів, перевірка продовжується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua