Під Києвом відкривається цикл шоу «Зимова казка»

image
2 Грудня 2019, 11:58
Поділитися:

14 і 15 грудня Древній Київ Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує на відкриття новорічної програми «Зимова казка» для дітей і дорослих, яка триватиме до свята Водохреща 19 січня. У Древньому Києві зберуться всім знайомі казкові персонажі і богатирі з княжої дружини, які влаштують казкову новорічну феєрію.

У Головній резиденції Нового Року гості зустрінуться з дідусем-чарівником, покладуть листа до Чарівною скриньки здійснення мрій та влаштують фотосесію з казковими героями. Головна казкова резиденція буде відкрита для відвідувачів щодня до 12 січня.

19 грудня, в День Святого Миколая на гостей чекає шоу-програма за участю кінно-трюкового театру і костюмованих персонажів, катання на конях, зимові забави, майстер-класи, ярмарок новорічних сувенірів, ігри та розіграші подарунків.

У ці передсвяткові дні жителі Древнього Києва запрошують здійснити подорож у часі на тисячу років назад. Приїхавши до Князівства, гості потраплять до справжнього живого міста – Києва Х століття, з масивними оборонними спорудами, князівськими теремами та трибунами, садибами давніх киян, ярмарком майстрів, Княжою стайнею, середньовічною катівнею і діючою церквою.

Також 14, 15 і 19 грудня відбудеться прем’єра незвичайного спектаклю-мюзиклу зі спецефектами та вогнями, в якому разом із людьми, акторами-каскадерами, візьмуть участь коні рідкісних стародавніх порід.

Древній Київ відкривається о 10:00. Програма розпочнеться о 13:30.

Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований у с. Копачів, Обухівський район, Київська область.

Детальна інформація на сайті www.parkkyivrus.com

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація