Під Києвом шукають зниклих рибалок

image
2 Листопада 2020, 16:05
Поділитися:

Рятувальники та поліція розшукують двох рибалок, які вийшли у Київське море і не повернулися.

Як розповіли у Головному управлінні ДСНС Київської області, 31 жовтня від служби охорони парку «Межигір’я», що у селі Нові Петрівці, надійшло повідомлення про порожній гумовий човен з працюючим двигуном, який пристав до дебаркадера «Галеон».

Поліцейські встановили власників човна та місце, звідки випливали рибалки. Згодом знайшли автомобіль Renault, на якому приїхали чоловіки. Для пошуку зниклих рибалок залучили водолазів.

Тим часом Вишгородський відділ поліції просить допомоги у розшуку зниклих безвісті рибалок:  Сидоренка Володимира Леонідович (1969 р. н.) та Солодчука Володимира Леонтійовича (1966 р. н.).

Особливі прикмети Сидоренка В. Л.: зріст 165-168 см., худорлявої тілобудови, очі синього кольору, коротке волосся темного кольору, на животі є шрам після операції. Був одягнений в штани та бушлат болотного кольору.

Особливі прикмети Солодчука В. Л.: зріст 165 см., середньої тілобудови, очі сіро-синього кольору, коротке волосся темно-русого кольору. Був одягнений в штани та куртку камуфляжного забарвлення, шапку темного кольору та гумове взуття чорного кольору.

Вишгородський відділ поліції звертається з проханням: якщо вам відома будь-яка інформація про зниклих чоловіків, повідомити на спецлінію «102» або за номером – 045-96-22-065. 

Як повідомлялося раніше, під Києвом зі ставка дістали тіло рибалки.

Олександр Галух

 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ