Під Києвом серед білого дня порізали ножем пенсіонера

image
16 Грудня 2019, 19:07
Поділитися:

В Коцюбинському на чоловіка напали двоє і нанесли ножові поранення. Про це повідомляє Ірпінський відділ поліції на своїй сторінці у фейсбук.
16.12.2019 близько 09:40 до чергової служби Ірпінського відділу поліції надійшло повідомлення, що в смт. Коцюбинському по вулиці Доківська 5, двоє невідомих осіб в стані алкогольного сп’яніння здійснили напад на 60 річного чоловіка. Останній отримав поранення.

Поліцейські встановили, що потерпілий гр. Д, працівник Будинку культури прибирав прилеглу територію та до нього підійшли двоє осіб в стані алкогольного сп’яніння намагалися заволодіти грошовими коштами. Чоловік відмовився віддавати гроші, та це розізлило злочинців і вони нанесли тілесні ушкодження у вигляді двох ножових поранень.
Чоловіків затримали, ними виявилися гр. Б, 1974 р.н., та гр. Є, 1991 р.н., обоє жителі смт. Коцюбинського, в одного з них при собі виявили ніж, який в подальшому вилучили в якості речового доказу. Потерпілий знаходиться в місцевій лікарні, його життю нічого не загрожує.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня