Під Києвом рятувальники впродовж восьми годин боролися з пожежею на сміттєзвалищі (фото, відео)

image
18 Червня 2023, 17:13
Поділитися:

18 червня 2023 г. 17:06

В Обухівському районі Київщини вчора, 17 червня, виникла пожежа на несанкціонованому сміттєзвалищі між селами Трипілля та Долина. Із займанням сміття на площі 1 гектар 17 пожежників за допомогою 4 одиниць пожежно-рятувальної техніки боролись кілька годин.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“17 червня об 11:50 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу на несанкціонованому сміттєзвалищі між селами Трипілля та Долина”, – повідомили в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що на місце події було направлено особовий склад 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Українки, 16-ї ДПРЧ міста Обухів, 46-ї ДПРЧ смт Козин та залучено допоміжну техніку від ПрАТ “Лукавиця”, комунального підприємства “Водоканал” та від фермерського господарства.

Згідно з повідомленням, горіло сміття на відкритій території, загальна площа сміттєзвалища 6,4 га. Пожежу локалізовано о 15:26 та о 20:00 ліквідовано на площі 1 га.

На місці події залучено 17 чоловік особового складу від ДСНС та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Нагадаємо, 9 травня біля 20:30 у Дарницькому районі Києва спалахнуло стихійне сміттєзвалище. Пожежу вдалось ліквідувати за кілька годин. На столичній Чоколівці 21 травня спалахнуло сміття, згодом вогонь перекинувся на сусідній склад. У Київській області 4 червня виникла пожежа поблизу Лютежа. На приватній ділянці горіли шини та пластикові труби.

Читайте: Дим бачили в Києві: біля Лютежа ліквідували масштабне займання пластикових труб та шин (фото)

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона