Під Києвом правоохоронці затримали чиновницю-колаборантку, – ФОТО

image
4 Жовтня 2023, 16:12
Поділитися:

У Київській області викрили чиновницю-зрадницю, які пішла на співпрацю з російськими загарбниками. Підозрювана добровільно обійняла посаду так званого керівника «санітарно-епідеміологічної станції» в незаконно створеному органі влади,

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

У Київській області викрили чиновницю-колаборантку, Офіс генпрокурора

У Київській області викрили чиновницю-колаборантку, Офіс генпрокурора

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Після звільнення Берислава від загарбників посадовиця з метою уникнення відповідальності виїхала з Херсонської області та переховувалася в Київській області.Перебуваючи на підконтрольній Україні території, жінка приховала факт своєї співпраці з окупантами, знищила документи, що підтверджували колабораціоністську діяльність, і продовжила працювати вже на українську владу, – зазначили в Офісі генпрокурора.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури їй повідомлено про підозру у колабораційній діяльності.

У Київській області викрили чиновницю-колаборантку, Офіс генпрокурора

У Київській області викрили чиновницю-колаборантку, Офіс генпрокурора

Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як ми писали, співробітники Служби безпеки провели багатоетапну спецоперацію, у результаті якої в Києві затримали ще одного агента фсб. Він збирав розвіддані про спецпідрозділи Збройних Сил України та СБУ, які спеціалізуються на використанні безпілотних літальних апаратів.

Також повідомляли, що київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю з Луганщини до 13 років ув’язнення за колабораціонізм. Також її позбавили права упродовж 15 років обіймати посади в правоохоронних органах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua