Під Києвом чоловік погрожував підірвати будівлю, якщо не повернуть кохану жінку

image
19 Жовтня 2020, 15:24
Поділитися:

Далеко не найкращий спосіб обрав мешканець Ірпеня, аби повернути кохану жінку, яка його покинула. Чоловік не вигадав нічого кращого, ніж «замінувати» одну з місцевих державних установ.

Як розповіли у поліції Київської області, спочатку «Ромео» повідомив до поліції про зникнення його співмешканки. А потім він зателефонував на спецлінію «102» та погрожував підірвати будівлю, якщо правоохоронці не розшукають його кохану.

Поліцейські швидко встановили і затримали псевдомінера. Ним виявився 34-річний місцевий житель. З’ясувалося, що у такий безглуздий спосіб чоловік вирішив повернути жінку. Однак вона нікуди не зникала, а просто забрала речі і вирішила розірвати з ним стосунки.

На неадекватного чоловіка очікує суд. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян мешканець Ірпеня може сісти за ґрати на строк від 2 до 6 років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомлялося раніше, злочинців, які відібрали телефон у неповнолітнього на Лук’янівці, засудили до 7 років ув’язнення.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ