Під час засідання сесії зупинено дію рішень щодо тарифів на перевезення

image
2 Лютого 2019, 15:12
Поділитися:

Головна  /  Під час засідання сесії зупинено дію рішень щодо тарифів на перевезення

|  31. 01. 2019

Першим питанням, яке було розглянуто на початку 65 сесії Білоцерківської міської ради, яка відбулася 31 січня,  було рішення про зупинення дії рішень виконавчого комітету  Білоцерківської міської ради від 15 січня №10 «Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та №11 «Про тариф на проїзд у міському електричному транспорті».

В обговоренні питання взяли участь народні депутати України Хвича Мепарішвілі, Сергій Каплін, депутати Київської обласної, міської рад, представники громадськості та перевізників. Зокрема, було акцентовано увагу на необхідність проведення перевірки обґрунтованості рівня тарифів, що були затверджені вище зазначеними рішеннями, піднято питання щодо подальшого розвитку мережі громадського транспорту. Низка виступаючих наголосила на необхідності конструктивного діалогу у вирішенні питання та прийнятті справедливого та правильного рішення.

Міський голова Геннадій Дикий зазначив, що хоча присутня на засіданні громадськість міста цього дня висловила вимогу щодо перегляду тарифів на проїзд, депутатами міської ради раніше вже було зареєстровано три аналогічні проекти рішення про зупинення дії рішень виконавчого комітету на час проведення належної громадської експертизи. Оскільки ці документи були схожі, їх було опрацьовано та об’єднано в один проект рішення, який й винесено на розгляд депутатам.

Отож, депутати прийняли рішення, яким доручено виконавчому комітету міської ради зупинити дію рішень виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня №10 «Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та №11 «Про тариф на проїзд у міському електричному транспорті» до 01 травня 2019р.

Відділу транспорту та зв’язку міської ради доручено письмово повідомити про прийняття даного рішення всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та у міському електричному транспорті.

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт