Під час свят Київський метрополітен працює у звичайному графіку роботи за винятком повітряних тривог (розклад)

image
31 Грудня 2022, 16:09
Поділитися:

31 грудня 2022 г. 16:02

Столична влада нагадала, яким чином в новорічну ніч працюватимуть метрополітен та наземний транспорт. Киян закликають планувати повернення додому заздалегідь, враховуючи обмеження та вимоги воєнного стану.Під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) та інформації пресслужби КП “Київський метрополітен”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У застосунку “Київ Цифровий” можна увімкнути сповіщення, що за 60 хвилин нагадуватиме про початок комендантської години. Як відомо, метрополітен у режимі перевезень працює до 22:00, наземний громадський транспорт – до 22:30″, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У КП “Київський метрополітен” нагадали, що під час новорічно-різдвяних свят метро працюватиме у звичайному графіку роботи.

Рух поїздів здійснюється на всіх трьох лініях.Водночас поїзди слідують без зупинки повз станції: “Дніпро” “Гідропарк”.

Працюють пересадочні вузли “Хрещатик”-“Майдан Незалежності”, “Театральна”-“Золоті ворота” та “Палац спорту”-“Площа Льва Толстого”.

Нагадаємо, станція метро “Хрещатик” поки працюватиме на один вестибюль у напрямку вулиці Хрещатик. Вестибюлі з виходами до вулиць Інститутської та Городецького залишаються зачиненими.

Читайте: Столичний метрополітен просить пасажирів дотримуватися правил безпеки

Фото: КП “Київський метрополітен”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона