Під час обстрілу Миколаєва загинув власник компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський

image
31 Липня 2022, 11:14
Поділитися:

31 липня 2022 г. 11:01

Цієї ночі під час масованих обстрілів Миколаєва загинув Герой України власник найбільшої зерноторгової компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський. Також повідомляється, що разом з ним загинула і його дружина.

Про це KВ стало відомо з повідомлення РБК-Україна та миколаївського видання “Новини-N”, в яких посилаються на джерело в Миколаївській ОВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

В повідомленнях про загибель бізнесмена також вказується, що разом з Олексієм Вадатурським загинула і його дружина. Про те подробиці трагедії поки не відомі.

Загибель бізнесмена та його дружини в своєму пості на Фейсбук підтвердив депутат Верховної ради VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Очільник Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомив, що на 8.00 внаслідок масованих обстрілів Миколаєва загинула одна людина, дві – поранені.

“Вночі, 31 липня, після 01:00 та вранці, близько 05:00, Миколаїв зазнав масованих обстрілів. Попередньо, одна людина загинула, дві – отримали поранення. Внаслідок обстрілів пошкоджено ряд об’єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, два заклади освіти та СТО. Також пошкоджено житлові будинки”, – повідомив Віталій Кім.

Нагадаємо, Олексій Вадатурський народився 8 вересня 1947 в с. Бендзари (Одеська область). Він український агропідприємець, генеральний директор сільськогосподарського підприємства “Нібулон” з 1991 року та віце-президент Української зернової асоціації з лютого 2005 року.

15 листопада 2007 року був удостоєний Звання Герой України з врученням ордена Держави.

У 2021 році Forbes оцінив статки бізнесмена в 430 млн доларів, Вадатурський посів 24-те місце в рейтингу ТОП-100 найбагатших людей України.

Читайте: На Слобожанському напрямку противник веде бойові дії вздовж державного кордону України, – Генштаб ЗСУ

Фото: Новини-N

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона