Під час акції «Подаруй бібліотеці книгу» ірпінським книгозбірням подаровано 570 книг

image
4 Жовтня 2023, 10:18
Поділитися:

Під час акції «Подаруй бібліотеці книгу» до Всеукраїнського дня бібліотек ірпінським книгозбірням було подаровано 570 книг. До акції доєднались студенти, громадські діячі, настоятелі релігійних парафій і звичайні читачі. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповіла начальниця відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

«Найбільше подарували учні Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст». До участі в акції долучилися студенти, громадські діячі, настоятелі релігійних парафій та наші улюблені читачі. Приємно, що серед дарувальників є представники влади, багато дітей та молоді. Це означає, що традиція дарування книг має хорошу перспективу. Щиро вдячні за кожну подаровану книгу», — написала Антонюк.

Нагадаємо, нещодавно в рамках візиту до Ірпеня т.в.о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв подарував Ірпінській міській бібліотеці імені Максима Рильського кілька десятків книг, які за останні роки видавалися під егідою Міністерства культури.

Окрім цього, в Ірпені ініціювали виділення 100 тисяч гривень на закупівлю книг до Ірпінської центральної бібліотеки.

Джерело: Містоінформ