Під Броварами водій Renault на смерть збив хлопця та зник з місця ДТП (ВІДЕО)

image
11 Лютого 2019, 21:35
Поділитися:

У ніч на 10 лютого під Києвом в селі Скибин Броварського району сталося смертельне ДТП. Автомобіль Renault Trafic збив молодого хлопця. Від отриманих травм він помер на місці.

Аварія трапилася близько 4:20. Про це повідомляє «Інформатор» на своїй сторінці.

 

За попередньою інформацією, мікроавтобус їхав з боку Чернігова в напрямку Броварів. У цей момент в населеному пункті Скибин хлопець переходив проїжджу частину поза зоною пішохідного переходу.

 

З невідомих причин, водій Renault збив пішохода. Після цього чоловік зник на своєму автомобілі. Його почали переслідувати очевидці події та подзвонили в поліцію. Через деякий час машину вдалося зупинити та затримати, за кермом сидів водій 1986 року народження. На жаль, нам не вдалося зняти машину, так як поліцейські не знали, де саме затримали Renault.

Від отриманих травм пішохід помер на місці. Особа загиблого встановлена, ним виявився 22-річний місцевий житель. З якої причини водій виїхав, а також за яких обставин стався наїзд – встановить слідство. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed