Піар чи регламент?

image
8 Березня 2019, 05:24
Поділитися:

53 сесія Бориспільської міськради VII скликання відбулася 5 березня 2019 року. Розпочалася традиційно із запізненням. Майже до 12.00 говорили про все, окрім порядку денного.
Стало звичним, що на засіданнях обранці, не соромлячись і не обираючи слів, з’ясовують стосунки, приводять групи підтримки, до мікрофону рвуться одні й ті ж, що перешкоджає роботі сесії. Депутат Володимир Шалімов звернувся до голови постійної комісії з питань регламенту та депутатської етики Ігора Левітаса з проханням встановити регламент виступів і навести порядок в роботі сесії.

«Давайте виділимо дві години — з 10.00 до 12.00 для тих, хто не наговорився вдома, а тоді розпочинатимемо сесію», — зазначив він.

Ігор Левітас погодився, що поведінка деяких депутатів є неприпустимою.

«Багато питань не розглядаються на комісіях. Що, ніхто не знав, що цього разу прийде стільки лікарів? Знали! Кожен може висловитися, але необхідно дотримуватися регламенту — 2-3 хв, не більше. Зрозуміло, що деякі депутати хочуть пропіаритися. Але кожен, хто приводить людей, має відчувати свою відповідальність за них і за роботу сесії», — сказав голова регламентної комісії.

До обіду народні обранці змогли розглянути тільки 16 питань, а в порядку денному їх було маже дві сотні.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама