П’яна кермувальниця “летіла” Києвом під час комендантської години: поруч в авто сидів маленький син, – ВІДЕО

П’яна кермувальниця “летіла” Києвом під час комендантської години: поруч в авто сидів маленький син, – ВІДЕО
31 Березня 2024, 10:46
Поділитися:

У Києві жінка керувала автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння. Вона наражала на небезпеку не лише себе, а й свого маленького сина, який був у салоні автомобіля.

Про це розповіли в пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”.

Патрульні поліцейські помітили автомобіль Daewoo, який рухався у комендантську годину й порушував правила дорожнього руху. Правоохоронці подали сигнал про зупинку, але водій проігнорував це й продовжив рух. Тоді патрульні наздогнали й зупинили порушника.

Як з’ясувалося, за кермом Daewoo була жінка з явними ознаками сп’яніння. У салоні автомобіля також був її малолітній син.

Спілкуючись з громадянкою, ми виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд у встановленому законом порядку вона категорично відмовилася. Ба більше, під час оформлення адміністративних матеріалів жінка агресивно поводилася та висловлювалася ненормативною лексикою до патрульних. Ми відсторонили водійку від керування та склали на неї ряд адміністративних матеріалів, – повідомили у поліції.

Зокрема, на водійку склали протоколи за невиконання вимоги про зупинку, керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння, дрібне хуліганство та порушення ПДР.

У порушниці також забрали дитину – її передали бабусі. Також правоохоронці звернулися з заявою до інспекторів ювенальної превенції.

Крім того, ми розповідали, що у Києві патрульні виявили водія автомобіля Hyundai, який порушив ПДР під час паркування, а пізніше у дворовій територій скоїв наїзд на припарковане авто та втік з місця події. Згодом його розшукали правоохоронці та склали адмінпротоколи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua