Петиція про розслідування законності передачі державної землі

image
5 Квітня 2023, 09:21
Поділитися:

Шановні читачі, на сьогоднішній день земельні питання є однією з найбільш актуальних тем в Україні. Недавно увагу громади привернуло будівництво котеджного містечка “NAVY village” на березі Обвідного каналу Київського моря, що викликає серйозні обурення через варварське вирубування реліктових дерев та створення небезпеки на автодорозі. Також виникли запитання щодо законності передачі земель державної власності у приватну власність декільком особам. У зв’язку з цим, створена петиція “Про розслідування законності передачі земель державної власності у приватну власність для будівництва котеджного містечка “NAVY village””, яка має на меті звернути увагу влади на цю проблему та вимагає розслідування ситуації. Давайте разом дізнаємося більше про цю проблему та зробимо все можливе для захисту нашої землі.

https://petition.e-dem.ua/vyshgorod/Petition/View/196

Шановна громада!!! Щоб хоч якось звернути увагу влади на дивні речі, які діються навколо #NAVY village, створено петицію “Про розслідування законності передачі земель державної власності у приватну власність для будівництва котеджного містечка “NAVY village””

За адресою: Київська обл., Вишгородський р-н, Обвідний канал Київського моря, с. Осещина, вул. Київська, 2 г будується котеджне містечко з назвою “NAVY village”.

Це десь біля 20 гектарів землі на березі каналу з лісовими насадженнями та озером. На прикінці весни 2022 року, громаду обурило варварське знищення лісового насадження на цій території де було вирубано більш 20 реліктових дерев. А ще будівництво на державній землі, смузі відведення автодороги, паркану з профнастилу, який суттєво обмежив видимість автодороги і створив велику кількість аварійних ситуацій.

Враховуючи , що ця земля знаходиться в приватній власності і майже всім володіють: Мулик Роман Миронович 8.4975 га. (Народний депутат України 9-го скликання. Заступник голови комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг у Верховній Раді України IX скликання.); Майже 18 ділянок десь по 0.12 га. належить Грищенко Євгенію Євгенійовичу, депутату Петрівської сільської ради; Майже 16 ділянок Решетило Володимиру Володимировичу; Майже 6 ділянок сину колишнього завхозу Нацполіції України,- Наумову Миколі Івановичу; Вимагаємо розслідування законності переходу такої кількості державних земель, також земель рекреаційного призначення у приватну власність декільком особам.

ДЖЕРЕЛО

Continue Reading

Джерело: Вишгород Газета ONLINE