Перший заступник голови КОДА провів черговий прийом громадян

image
19 Лютого 2020, 19:35
Поділитися:

Перший заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Скляров 19 лютого провів особистий прийом громадян.

Із проблемними питаннями до посадовця звернулися жителі Бородянського, Києво-Святошинського, Васильківського районів та м. Біла Церква.

Підняті питання стосувалися порушення прав на здійснення господарської діяльності, укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки, проведення рекультивування полігону твердопаливних відходів, взяття в оренду водного об’єкту, забезпечення школи дидактичним матеріалом, перевезення пасажирів, ремонту дорожнього покриття, облаштування тротуарів та спортивних майданчиків згідно програми «Спортивна Київщина».

«Ми не можемо залишатися осторонь проблем людей. Ми працюємо для них і нашим завданням є зробити все, від нас залежне, щоб вирішити їхні проблеми», – наголосив Олександр Скляров.

Крім того, перший заступник голови ОДА надав заявникам вичерпні відповіді та роз’яснення, а також окреслив шляхи розв’язання проблем у рамках чинного законодавства.

За результатами розгляду звернень Олександр Скляров доручив керівникам профільних підрозділів детально опрацювати порушені питання задля їх оперативного вирішення.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація