перші майданчики з’являться в Калинівці та Богданівці

image
4 Лютого 2020, 19:17
Поділитися:

На Київщині з початком року стартував новий сезон розбудови спортивної інфраструктури. Цього разу в області на виконання постанови Кабінету міністрів України щодо надання субвенції на будівництво спортивних об’єктів заплановано зведення мультифункціональних майданчиків з гумовим покриттям для занять не менш ніж чотирма ігровими видами спорту.

Будівництво перших майданчиків розпочали у селі Калинівка Калинівської ОТГ та селі Богданівка Броварського району.  Наразі на обох об’єктах повністю підготовлена бетонна основа та встановлена залізна огорожа, а на черзі – монтаж гумового покриття.

Довідково

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 року № 571 «Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту» на території Київської області реалізується субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту

Згідно постанови КМУ на Київську область з державного бюджету виділено 8 396,5 тисяч гривень.

Отримання субвенції на будівництво майданчиків відбувається за умови співфінансування державного і місцевого бюджетів, в обсязі не менше ніж 50% загальної вартості робіт з місцевого бюджету.

Спеціально створена обласна комісія з питань розподілу обсягів субвенції з урахуванням критеріїв, визначених Постановою, розглянула 69 наданих пропозицій від регіонів та сформувала пропозиції з розподілу субвенції, визначивши пріоритетні місця для будівництва мультифункціональних майданчиків.

На виконання Розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації №637 від 13 листопада 2019 р. та Постанови Кабміну передано кошти з державного до місцевих бюджетів на будівництво та реконструкцію дев’яти об’єктів. З дев’яти регіонів три не використали кошти субвенції, які були повернуті до державного бюджету.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація