Перша школа: продовжується будівництво

image
3 Листопада 2019, 00:38
Поділитися:

Перша школа: продовжується будівництвоВже з початку 2019 року з’явилися вагомі підстави вважати, що добудова школи №1 у Вишневому виходить на фінішну пряму. Батьки, активісти, всі, хто боровся за новий корпус, чудово пам’ятають, з якими боями вибивалося фінансування об’єкту.

Як жорстко і принципово гнув лінію щодо негайної добудови колишній заступник голови Київської ОДА Володимир Кислицин.

Як мер Вишневого Ілля Діков домовлявся, щоби під його особисті гарантії постачальники надали в борг будівельні матеріали на школу.

Як тільки-но призначений губернатор Михайло Бно-Айріян здійснив свій перший робочий візит в область саме до нашої школи. Символічно, що закінчивши свої губернаторські повноваження він знов-таки приїхав на ЗОШ №1, де записав відео про те, що саме йому вдалося зробити за три з половиною місяці роботи.

Тепер в Київської ОДА Олексія Чернишова. Схоже, що саме йому судилося зробити останні кроки для того, щоби новий корпус ЗОШ №1 нарешті відкрилидля школярів Південної сторони Вишневого. Педагоги, учні, їхні батьки – вся наша міська громада сподівається, що це довгоочікуване свято буде вже скоро.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради