Перша підозра на коронавірус у Броварах | Трибуна

image
18 Березня 2020, 11:57
Поділитися:

Вчора ввечері, 17 березня, до інфекційного відділення Броварської багатопрофільної клінічної лікарні шпиталізували жінку з підозрою на коронавірусну інфекцію. Пацієнтка самостійно звернулась безпосередньо до приймального відділення лікарні через наявність основних симптомів недуги. Днями жінка повернулась з Іспанії. Про це повідомив міський голова Ігор Сапожко.

«Наразі взято всі необхідні зразки для проведення лабораторного дослідження на інфікованість коронавірусом та направлено в спеціальну лабораторію в Києві. Стан жінки стабільний, вона перебуває під наглядом лікарів», – зазначав Ігор Сапожко.

Вчора ввечері до інфекційного відділення ББКЛ було госпіталізовано жінку з підозрою на коронавірусну інфекцію. Пацієнтка…

Опубліковано Ігором Сапожком Середа, 18 березня 2020 р.

Загалом, станом на 10:00 18 березня в місті виявлено 32 хворих на гострі респіраторні захворювання, випадків ГРИПу не зафіксовано, ідеться в повідомленні міського голови.

Зазначимо, наразі в Україні зафіксовано вже 14 підтверджених випадків корона вірусу, з яких 2 – у столиці й 1 – на Київщині. Двоє заражених померло.

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари