Перша перемога макарівських баскетболістів

image
28 Травня 2021, 03:59
Поділитися:

Баскетбольна команда СК “Юніор” здобула свою першу перемогу на турнірах під егідою Аматорської баскетбольної ліги.
Спершу розповімо про зміни в форматі турніру. Раніше зазначалося, що СК “Юніор зіграє у груповому етапі проти команд “Star” та “МС2”. Однак з початком турніру організатори не дорахувалися одразу кількох команд (в тому числі і “МС2”). Було прийнято рішення розпочати турнір одразу зі стадії плей-офф. Отож, зустріч між СК “Юніор” та “Star” була чвертьфінальною, і за її підсумком команда з Макарова має боротися за Малий кубок Престиж ліги.

Суперником “юніорів” на півфінальній стадії став колектив “Gravity”. І якщо в матчі між цими командами, що відбувся двома місяцями раніше, в напруженій боротьбі перемогу здобула столична команда, то цього разу “юніори” були сильнішими безапеляційно.
Вже за підсумками першої чверті команда з Макарова змогла здобути вагомий гандикап : 18-6. Другу чверть команди провели рівно, а от в третій “Юніор” зняв усі питання щодо переможця у матчі : “Gravity” спромоглися заробити лише чотири очки, “Юніор” відповів одразу 18-ма, і повів у матчі вже в 25 очок. Заключна чверть булла схожа на другу. Команди, попри велику різницю в рахунку, грали до останнього, тож четверта чверть стала найрезультативнішою. Остаточний рахунок матчу – 71:43 на користь СК “Юніор”. Цікаво, що свою дебютну перемогу в матчах під егідою Аматорської баскетбольної ліги макарівські баскетболісти здобули у десятому, ювілейному для себе матчі у цих змаганнях, з чим їх можна і привітати!

Тепер “юніорам” задля того, аби потрапити до фіналу Малого кубка, необхідно відстояти отриману перевагу у 25 очок у матчі-відповіді.

Джерело: Макарів Діловий