Перша осічка “Партизана”

image
21 Квітня 2021, 16:37
Поділитися:

Кодрянці в рамках Першості Київської області зіграли внічию із ФК “Бородянка”

Матчі між “Партизаном” та “Бородянкою” стали особливо принциповими ще минулого року, коли команди вели боротьбу за найвищі місця. Тоді команди обмінялися домашніми перемогами – 2:0 у Кодрі та 1:0 у Бородянці. Цього ж разу рівень напруги був іще вищим, адже команди зустрічалися на обласному рівні.
Можливо, саме підвищена відповідальність і стала причиною того, що протяном усього поєдинку йшла вперта боротьба за кожен клаптик поля, а небезпечні моменти біля обох воріт можна перелічити на пальцях… Так, наприклад у першому таймі можна хіба згадати два моменти господарів : в обох випадках нападники “Бородянки” опинялися на чудовій ударній позиції, але пробити Анатолія Пилипенка так і не змогли.

А от другий тайм розпочався із забитого м’яча від “партизанів”. Сілас Обулор, отримавши передачу від партнера, здорово “хитнув” захисника і потужним ударом відправив м’яч у ворота. Після цього на полі знову було багато боротьби, яка, зрештою, стала наслідком того, що “Партизан” залишився у меншості : з поля був вилучений капітан кодрянців Костянтин Седлов, який, зривавши небезпечну атаку суперника, отривав друге попередження. А городянці за такої гри таки змогли зрівняти рахунок : відзначився Павло Ліндіфу. Цей забитий м’яч викликав багато суперечок : кодрянці сигналізували про положення поза грою, однак рішення арбітра було незмінним, і матч закінчився внічию 1:1.

Бойова нічия 1:1 стала досить логічним підсумком принципового поєдинку. А от вболівальники обох команд були більш категоричними.

Дмитро, вболівальник “Партизана” : “Досить хороший матч з боку обох команд. Вважаю, що “Партизан” наприкінці поєдинку мав дотискати “Бородянку” і виривати перемогу, однак не вийшло.”
Іншої думки був Євген, вболівальник “Бородянки” : “наші мали вирішувати всі питання ще у першому таймі, але не реалізували чудові нагоди. А в другому таймі гра вже була рівною… “

Завдяки нічиїй “Партизан” зміг піднятися до трійки лідерів першої ліги Київської області, і в наступному турі має чудовий шанс там закріпитися, адже прийматиме на своєму полі одного із аутсайдерів – ФК “Іванків”.

Джерело: Макарів Діловий