Перевірки виборчих дільниць та проводять організаційні і практичниі заходи, направлені на забезпечення пожежної та техногенної безпеки

image
12 Липня 2019, 13:19
Поділитися:

У зв`язку з затвердженим Планом заходів у період передвиборчої кампанії та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у 2019 році, рятувальники Сквирщини здійснюють перевірки виборчих дільниць та проводять організаційні і практичниі заходи, направлені на забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Так, 11 липня, інспекторським складом Сквирського районного сектору було проведено перевірки об`єктів виборчих дільниць. Фахівці ДСНС оглянули електрообладнання, первинні засоби пожежогасіння, системи протипожежного захисту, куточки безпеки.

Особливу увагу інспектори звернули на стан шляхів евакуації.

Рятувальники детально розповіли присутнім про основні вимоги Правил пожежної безпеки України, що стосуються задіяних об’єктів і виборчих дільниць та навчили порядку дій у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних подій. Також було обговорено алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів.

Джерело: Сквира.info