Перестрілка на “Партизан-Арені” – Макарів Діловий

image
10 Травня 2021, 13:55
Поділитися:

8 травня до Кодри завітав яготинський «Кристал» – бронзовий призер Першої ліги області зразка 2020 року. Завдяки перемозі над командою з Яготина кодрянці повернулися на третю позицію в турнірній таблиці.

Вже на другій хвилині матчу “Партизану” вдалося відзначитися. Арбітр призначив штрафний удар у бік воріт “Кристала”. На навіс від Миколи Давиденка до штрафного майданчика відгукнувся Богдан Білявський, який головою переправив м’яч у ворота. А коли на 14-й хвилині Владислав Никоненко забив другий м’яч, дехто з вболівальників вже починав обережно говорити про розгром гостей. Однак після цього слово взяв “Кристал”, а точніше – Єгор Галкін, який проявив неабияке гольове чуття, забивши двічі впродовж трьох хвилин, до того ж – обидва рази після подачі з кутового. Спочатку Єгор скоротив відставання, вигравши боротьбу у захисників на другому поверсі, а за дві хвилини взагалі зрівняв рахунок, вколотивши м’яч у ворота після того, як його забули на дальній стійці. А за кілька хвилин до завершення першого тайму “Партизан” знову вийшов вперед – дубль оформив Владислав Никоненко.

Як виявилося пізніше, цей забитий м’яч і став переможним – у другому таймі глядачі стали свідками виключно боротьби та нервової кінцівки без забитих м’ячів, хоча “партизани” могли цього і уникнути, якби реалізували бодай один із трьох чудових нагод : Богдан Білявський опинившись перед воротами суперника пробив точно у голкіпера, Владислав Никоненко не дотягнувся до м’яча, аби замкнути простріл з флангу, а В’ячеслав Осипенко, обігравши на фланзі захисника, поспішив з ударом, і пробив вище воріт. Але підсумкова перемога з рахунком 3:2 дозволила “Партизану” повернутися на 3-тю сходинку – бзівський “Авангард”, як тиждень тому і “Партизан”, оступився в Малій Снітинці, зігравши внічию.

Коментар головного тренера “Партизана” Сергія Коновалова : “Ми почали матч дуже добре – забили два м’ячі, однак після цього дещо розслабились. Могли збільшити перевагу, однак не зробили цього, і в результаті після двох стандартних положень втратили всю отриману перевагу. Але ми знайшли в собі сили забити третій м’яч наприкінці першого тайму і зберегти мінімальну перевагу, хоча могли наприкінці матчу як забити четвертий, так і пропустити. Суперник був хороший, і матч вийшов досить цікавим – моменти були як у нас, так і в “Кристала”. Думаю, що сьогодні ми більше заслужили перемогу. ” А от на питання щодо наступних матчів, у яких “Партизану” доведеться грати із головними конкурентами – “Авангардом”, “Зорею Миронівщини”, “Гатним” та “Вертикаллю”, Сергій Коновалов зазначив, що на рівні області простих суперників бути не може, і що на кожну гру команда виходить із максимальними цілями.

Зазначимо, що вже за тиждень “Партизан” завітає до Баришівки, де зустрінеться із титулованим “Авангардом” із Бзова, який в минулому тричі ставав Чемпіоном Київської області та володарем Кубка України серед аматорів, а зараз веде боротьбу за місце в трійці кращих серед команд Першої ліги області.

Джерело: Макарів Діловий