Перепустки для пересування на авто у Києві під час комендантської години оновлять

image
31 Січня 2023, 16:39
Поділитися:

У Києві починаючи з лютого наберуть чинності оновлені перепустки на авто для пересування містом під час комендантської години.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини Києва, області та України, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Як пояснив комендант Києва Віктор Плахтій, оновлення перепусток необхідне для того, аби ними користувались лише особи, які відносять до підрозділів сектору безпеки України, критичної інфраструктури міста й органів державної влади.

Мешканцям та гостям міста Києва наполегливо рекомендуємо дотримуватися правил комендантської години, які доводяться через комунальні засоби масової інформації, об’яви в громадському транспорті та повідомлення на дошках об’яв, – додав Плахтій.

Також ми розповідали, що очільник Києва Віталій Кличко розповів, чи скорочуватимуть комендантську годину в столиці та як цей процес відбувається.

Окрім того, раніше писали про те, що у Київській області співробітники СБУ викрили мешканця Обухова, який виготовляв підробні посвідчення Верховної Ради України, Офісу Президента України, СБУ, Офісу Генерального прокурора, ДБР та МВС. Документи дозволяли їздити в комендантську годину. Їх могли використовувати вороги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua