Перепелиця з Перінською не прийшли…

image
20 Вересня 2020, 21:36
Поділитися:

Сьогодні, в вихідний день, міський голова Володимир Сабадаш зустрівся з мешканцями військового містечка та особами, які незаконно розпочали будівництво об”єкту на території зеленої зони — липової алеї поблизу вхідної арки.

Безпосереднім приводом для зустрічі стало незаконне зведення двохметрового паркану  поруч пішохідної доріжки, по якій щоденно проходять тисячі людей. Мало того, що ізолюється красивий куточок природи з висадженими мешканцями В/м липами, так ще й недолугий паркан псує загальний вигляд всієї прилеглої території.

Міський голова, якого одноголосно підтримали присутні на зустрічі мешканці містечка, попередив забудовників, що без отримання всіх дозвільних документів будівництво, в т.ч. і зведення паркану, незаконне.

На моє особисте переконання, моє особисте судження, до виникнення цієї ситуації доклали руки заступник міського голови  Перепелиця, який, знову ж таки на мою думку, повністю підконтрольний секретарю ради Перінській, та архітектор міста Швець.

До-речі, всі троє не прибули на місце події для підтримки позиції міського голови. Очевидно відчували, що тут їх зустрінуть не дуже гостинно.

Цікаво, що підримати мешканців військового містечка не захотіли місцеві «слуги» та «порошенківці». Перші, очевидно тому, що, як пише преса,  виконують вказівку старших товаришів про необхідність програшу на виборах, а другі тому, що знають, «чиє м»ясо кіт з”їв”.

Натомість мешканців містечка та міського голову підтримали місцеві організації «Сили людей» та «За майбутнє».

Проте найбільш важливим в цьому сенсі виявилась позиція самих мешканців, особливо молоді. І це вже вселяє надії на те, що у нас тут все не так безнадійно, як здається на перший погляд…

Джерело: Рідне місто