Перемогли: броварське Cafe 21.3 увійде в гастрономічний гід Київщини | Трибуна

image
28 Травня 2021, 03:07
Поділитися:

Броварське Cafe 21.3 перемогло в номінації «Ресторан із соціальною програмою» в народному голосуванні на премію «Kyiv Food Travel Awards – 2021». Про це на своїй сторінці повідомив співзасновник закладу харчування, де стажується молодь із синдромом Дауна, Андрій Василенко.

Премію «Kyiv Food Travel Awards – 2021» започаткували в Києві нещодавно. ЇЇ організатори – громадська спілка «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» та управління туризму і промоцій Київської міської державної адміністрації.

Мета – популяризувати туристичну сферу Києва та Київського регіону, промоції гастрономічного та подієвого туризму.

Голосування тривало до 25-го травня. До останньої хвилини тривала боротьба між двома закладами із соціальною програмою – Veterano Pizza та Cafe 21.3.

«Останні години голосування були дуже напружені. Спершу включилися «PR-щики» від Veterano Pizza та витіснили броварське кафе на друге місце», – поділився своїми переживаннями співзасновник кафе Андрій Василенко.

На щастя, все ж Cafe 21.3 отримало потрібну кількість голосів та «вирвало» перемогу в номінації «Ресторан із соціальною програмою».

«Суперово, коли твій голос все ж таки щось вирішує!», – написала у соцмережі Тетяна Образцова. Підтвердження своїх слів вона зафіксувала на скріні.

Церемонія нагородження переможців «Kyiv Food Travel Awards-2021» відбудеться 28 травня 2021 року в Klitschko Expo. Саме там броварське Cafe 21.3 отримає свою відзнаку, а, головне, заклад харчування увійде в гастрономічний гід Київщини.

Нагадаємо, у Броварах 19-ть молодих людей із синдромом Дауна, аутизмом та порушеннями інтелектуального розвитку розпочали своє стажування в «Сafe 21.3». 19-го березня цього року відбулось урочисте відкриття закладу громадського харчування. Ініціатор та реалізатор ідеї – відомий у Броварах підприємець, екс-депутат Броварської міськради та співзасновник благодійної організації «Перспектива 21.3» Андрій Василенко.

Кафе — це другий етап проєкту «Перспектива 21.3», направленого на підтримку в працевлаштуванні, соціальну та трудову адаптацію молоді з порушеннями інтелектуального розвитку після випуску зі школи. Першим кроком цього етапу було відкриття три роки тому в Броварах на Торгмаші «Голландської пекарні 21.3», де молодь із порушеннями інтелектуального розвитку також практикується. Всі практиканти — учні та випускники класів «Радість» на базі школи-інтернату №26.

ФОТО – Андрій Захарченко

Читайте також:

Броварське Cafe 21.3 – серед номінантів на премію «Kyiv Food Travel Awards-2021»

У Броварах відкрилося кафе, де стажуватиметься молодь із синдромом Дауна. ФОТО

Андрій Василенко започаткував у Броварах «Чоловічі розмови» про головне. Відео

У Броварах відкрилася голландська пекарня «21.3», де працюватиме молодь із синдромом Дауна

Джерело: Трибуна – Бровари