Перелік будинків із новими управителями і тарифами | Трибуна

image
28 Лютого 2020, 11:23
Поділитися:

21 лютого в Броварах відбувся конкурс на визначення управителів будинками. Дива не сталося: на конкурс вийшли ЖЕКи, що обслуговують «свої» будинки, а ось суми в платіжках будуть зовсім іншими. Хто ж управлятиме вашим будинком та скільки вам це коштуватиме?

Управління БЖКГІТ на своєму сайті в Фейсбуці повідомляє, що кожний будинок, який був на конкурсі, уклав договір із управителем.

Повний перелік будинків із адресами та тарифами розміщений на сайті БМР. Його можна переглянути в кінці матеріалу. Для збільшення фото –  натисніть.

Саме в цьому переліку можна дізнатися, скільки сплачуватиме за 1 м.кв за послугу з управління будинком із 01.03.2020 р. Варто врахувати, що з цієї дати за вивезення відходів сплачуватимемо за окремим рахунком. Щодо обслуговування внутрішньобудинкових мереж, то в деяких будинках цю послугу враховано в послугу з управління будинком, у деяких  – ні. Дізнатися про це можна виключно у свого управителя.

Термін дії договору – 1 рік: із 01.03.2020 р. по 01.03.2021р.

Рішенням виконкому від 25.02.2020 р. заступнику міського голови Олександру Резніку доручено підписати договори з управителями від імені виконкому міської ради. Також усі компанії, що визнані переможцями конкурсу, зобов’язано протягом 5-и днів  довести інформацію про управителів кожному конкретному будинку – на сайті міської ради та на інформаційних стендах у під’їздах або біля них. Оголошення має містити інформацію про повну назву управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору та вартість послуги з управління будинком.

Усі попередні договори на обслуговування будинків та прибудинкових територій, що діяли до конкурсу, втрачають свою чинність.

Охочі ознайомитися з умовами договору та отримати копію, можуть звернутися до свого управителя.

Нагадаємо, що в місті є близько двох десятків будинків, які створили ОСББ, але так і не взяли будинок на обслуговування. Ці будинки не виставлялися на конкурс, тому процедура обрання управителя та визначення вартості послуги з управління будинком для них вирішуватиметься на загальних зборах співвласників будинку.

Читайте також:

Конкурс на визначення управителів будинків: вибір без вибору? 
Конкурс на визначення управителів багатоповерхівок знову перенесли: наскільки він важливий та що заважає його провести? 

Ангеліна Козлова

Головне фото  – авторки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари