Перехрестя Київського Шляху із Робітничою та Новопрорізною розширять

image
20 Серпня 2019, 13:20
Поділитися:

На плановій нараді у Бориспільського міського голови 19 серпня 2019 року перший заступник Микола Корнійчук повідомив, що на цьому тижні уже мають розпочатися роботи з капітального ремонту перехрестя вулиці Київський Шлях із Робітничою та Новопрорізною. Там завжди виникають проблеми з виїздом із прилеглих вулиць на головну транспортну артерію міста.

Микола Корнійчук розповів «Вістям», що всі документи повністю готові, тендер проведено, переможця визначено. Конкурс на виконання дорожніх робіт виграло Броварське ШБУ-50. Договір підписаний. На субпідряді у них буде підприємство «Енергія-плюс», яке перенесе лінії вуличного освітлення.

Другий тендер був проведений на будівництво світлофорного об’єкта. Йдеться про систему світлофорів, які регулюватимуть виїзд на Київський Шлях із вулиць Новопрорізна та Робітнича. Буде чотири пішохідні переходи. У цьому конкурсі переможцем стало підприємство «СЕА Електронікс Україна». Вестиметься розширення дороги. Біля перехрестя на Київському Шляху додаватимуться ще смуги розгону і смуги заїзду для Робітничої та Новопрорізної. Біля стоматологічної поліклініки та міської медамбулаторії № 2 буде облаштовано стоянку для автомобілів відвідувачів.

Паралельно, коли буде видно, де можна заливати фундаменти під світлофорні штанги, відразу розпочнуться роботи по встановленню світлофорів.

Це буде складний період для водіїв. Борисполю знову доведеться пережити затори, але роботи виконувати необхідно.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама