Передбачається моніторинг усіх торгових точок міста

image
25 Березня 2019, 15:33
Поділитися:

У Фастові продовжується моніторинг з виявлення фактів використання незадекларованої праці та осіб, які здійснюють продаж підакцизних товарів без наявності дозвільних документів на території міста. Рейдова мобільна робоча група з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення при виконавчому комітеті Фастівської міської ради в складі: заступника міського голови Тимофія Рудяка, начальника Фастівської ДПІ Васильківського управління ГУ ДФС України у Київській області Олександра Міщенка та державних інспекторів праці – начальника   відділу з питань праці УСЗН Юрія Болілого  та головного спеціаліста з питань оплати, нормування, продуктивності праці, трудових відносин та зайнятості населення УСЗН Тамари Бобохи, виїхавши на місце господарської діяльності 4 суб’єктів господарювання Фастова, провела відстеження стану оформлення у них трудових відносин. Моніторинг здійснювався на точках, що здійснюють свою діяльність по вул. Галафєєва та на Привокзальній площі.

   Під час проведення моніторингу перевірялась наявність трудових договорів у осіб, які здійснювали продаж товарів, наявність ліцензій на право продажу алкогольних напоїв та касових апаратів.

   Водночас, продавцям начальником Фастівської ДПІ Олександром Міщенком були надані консультації щодо дотримання норм податкового законодавства України при проведенні розрахункових операцій в готівковій формі при використання касових апаратів.

    Робота в даному напрямку буде продовжена шляхом поступового охоплення всіх торгових точок міста.

 

                                                                                         Інф. УСЗН виконавчого

                                                                                                         комітету   Фастівської

                                                                                                         міської ради

   .

  

Джерело: fastiv-rada.gov.ua