Перед чоловіком, якому розрубало голову метальним диском, досі навіть не вибачилися

image
18 Червня 2019, 15:54
Поділитися:

Місяць тому в Броварах 33-річний місцевий мешканець опинився на лікарняному ліжку через метальний диск, що влучив йому в голову. Чоловік прогулювався парком «Перемоги» зі своєю нареченою та потрапив «під гарячу руку» спортсменам, які з невідомих причин тренувалися в людному місці.
За повідомленням «Погляду», здоров’я Вадима значно похитнулося: чоловік погано спить,  не може підіймати нічого важкого, у нього часто болить голова. Наразі 33-річний броварчанин непрацездатний. Чого чекати далі – невідомо.
Та найбільше, що обурює чловіка, це відношення керівництва спортзакладу БВУФК та влади міста, які жодним чином не спромоглися зв’язатися з ним та поцікавитися його самопочуттям, запропонувати бодай якусь допомогу, зрештою хоча б вибачитися. Приходила лише  тренерка, яка проводила тренування у той злощасний день, і жалілася, що все «вішають» на неї, бо вона пенсійного віку.
«Я хочу розголосу… Хочу, щоб люди не були байдужими до таких випадків і до безкарності керівників… Завтра це може статися з кожним», – зазначив Вадим.
Читайте також:
Як броварчанам вберегтися від інсульту у літню спеку: поради лікаря
На що має право жінка у пологовому? Консультація від міністра юстиції
Школяр з Броварів став чемпіоном України з боксу
Джерело: 4594.com.ua

Джерело: Новости Броварів