Педагоги Ірпінської громади вивчають досвід європейських держав – Містоінформ

image
13 Листопада 2023, 08:41
Поділитися:

Двоє освітян Ірпінської громади — Директорка Ірпінського ліцею №1 Олена Ілляшенко та Директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана Березинець  — представлять місто на міжнародній арені. Вони відвідають заклади освіти Італії і Австрії й ознайомляться із системою середньої освіти країн та організацією освітнього процесу для учнів з України. Про це повідомила заступниця міського голови Ірпеня Юлія Устич у фейсбуці.

Так, директорка Ірпінського ліцею №1 Олена Ілляшенко у складі делегації від Асоціації керівників закладів освіти “Відроджені гімназії України” візьме участь в ХХІ міжнародному освітянському турі, який відбудеться з 11 по 19 листопада 2023 року. У програмі туру заплановані практичні заняття, обмін досвідом та отримання сертифікатів підвищення кваліфікації.

А директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана Березинець представить Ірпінську громаду в Австрії у складі делегації до якої увійшли представники Міністерства освіти і науки України, Київської обласної державної адміністрації та керівники закладів освіти Київщини.

Австрійсько-українська практична зустріч з обміну досвідом з теми “Лідерство та менеджмент якості освіти” пройде у Відні з 29 листопада по 3 грудня 2023 року. Учасники практикуму матимуть можливість відвідати освітні установи Австрії, поділитися досвідом та зустрітися з українськими учнями, які тимчасово навчаються у австрійських школах. Зустріч відбудеться за ініціативи та підтримки Австрійської агенції з питань освіти та інтернаціоналізації (OeAD).

«Дякуємо міжнародним партнерам за підтримку системи освіти України та можливість для наших освітян навчатися, розвиватися та використовувати європейський досвід організації якісного освітнього процесу. Ірпінської громади вивчають досвід європейських держав», — зазначила Юлія Устич.

Джерело: Містоінформ