Педагог із Гостомеля став «Учителем року» на Київщині

image
17 Січня 2020, 14:42
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Учитель Ірпінської загальноосвітньої школи №13 (селище Гостомель Київської області) Іван Козак переміг у фіналі обласного туру конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року – 2020» у номінації «Історія». Про це сьогодні, 17 січня, повідомило управління освіти і науки Ірпінської міськради.

Змагання
педагогів відбулося на базі Київського обласного інституту післядипломної
освіти педагогічних кадрів у м. Біла Церква.

«Іван Федорович
гідно пройшов усі випробування, показав свій професіоналізм, творчість,
креативність і ще раз довів, що освіта Ірпеня найкраща!» – йдеться в
повідомленні.

Івана Козака привітав перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. «Маємо ще одну перемогу на педагогічній ниві. Вітаємо переможця – учителя історії та правознавства Ірпінської ЗОШ №13 Козака Івана Федоровича! Професіонал своєї справи, креативний, творчий, відповідальний, обізнаний в інноваційних та методичних прийомах і техніках, з величезною любов’ю до своєї справи – він став справжнім відкриттям цьогорічного конкурсу професійної майстерності! Бажаємо переможцю гідно представити Київщину у фіналі!» – написав Олександр Маркушин на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, минулого тижня у фіналі обласного туру конкурсу «Учитель року – 2020» – у номінації «Зарубіжна література» – здобула перемогу директорка Навчально-виховного об’єднання «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук» Леся Харітоненко. Також лауреаткою обласного етапу цього конкурсу стала вчителька початкових класів Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи №12 Євгенія Бондарчук – вона посіла друге місце.



Джерело: ITV