Патрульні затримали п’яну водійку, яка тікала від переслідування через Гостомель та Ірпінь (відео)

image
12 Березня 2020, 13:52
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Поліцейські затримала 28-річну нетверезу водійку автомобіля «Hyundai», яка, тікаючи від переслідування, промчала через Гостомель та Ірпінь. Про це повідомляє патрульна поліція Києва та dtp.kiev.ua.  

Перегони почалися
в Києві на вулиці Басейній.

«О 6-й ранку екіпаж
патрульної поліції помітив автомобіль “Hyundai”,
який не подав сигнал повороту. Зупинивши автомобіль для винесення постанови,
інспектори помітили у водійки явні ознаки сп’яніння. Огляд на стан алкогольного
сп’яніння проводився за її згодою на місці зупинки, результат – 0,84 проміле.
Патрульні відсторонити громадянку від керування автомобілем. Транспортний засіб
залишився на парковці, а водійка викликала таксі. На цьому можна було б поставити крапку, але до жінки
підійшла її знайома, і після нетривалого емоційного спілкування кермувальниця
раптово побігла до свого автомобіля й рушила з місця. Орієнтування на
автомобіль із нетверезою водійкою було передане всім екіпажам патрульної
поліції, за місцем проживання особи направили автопатрулі для перехоплення
втікачки», – розповідають правохоронці.

На відеозаписі
камери вуличного спостереження видно, як синій «Hyundai» на великій швидкості наближається до Гостомеля в
супроводі трьох автомобілів поліції.

Після погоні через
Гостомель та Ірпінь утікачка «Новоірпінською» трасою знову дісталася Києва. На
вулиці Генерала Наумова вона скоїла зіткнення з автомобілем «Skoda», але продовжила рух.

«Нарешті на вулиці Академіка Палладіна автомобіль порушниці було зупинено методом створення штучного затору. Зважаючи на поведінку утікачки, для безпеки оточуючих та самої водійки її було затримано із застосуванням кайданок. Повторний огляд на стан сп’яніння показав результат 0,33 проміле», – повідомила патрульна поліція.

5 протоколів та 1 постанова – результат ранкової поїздки водійки з ознаками сп’янінняО 6 ранку на вулиці Басейній екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Hyundai, який не подав сигнал повороту. Зупинивши автомобіль для винесення постанови, інспектори помітили у водійки явні ознаки сп’яніння. Огляд на стан алкогольного сп’яніння проводився за її згодою на місці зупинки, результат – 0,84 проміле. Патрульні відсторонити громадянку від керування автомобілем. Транспортний засіб залишився на парковці, а водійка викликала таксі.На цьому можна було б поставити крапку, але до жінки підійшла її знайома, після нетривалого емоційного спілкування кермувальниця раптово побігла до свого автомобіля і рушила з місця. Орієнтування на автомобіль з нетверезою водійкою було передано всім екіпажам патрульної поліції, за місцем проживання особи направлено автопатрулі для перехоплення втікачки.На своєму шляху утікачка скоїла зіткнення з автомобілем Skoda на вулиці Генерала Наумова та продовжила рух.Нарешті, на вулиці Академіка Палладіна автомобіль порушниці було зупинено методом створення штучного затору. Зважаючи на поведінку утікачки, для безпеки оточуючих та самої водійки, її було затримано із застосуванням кайданок. Повторний огляд на стан сп’яніння показав результат – 0,33 проміле.У підсумку на 28-річну втікачку складено два протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП та постанову за не увімкнення сигналу повороту.Відео: https://youtu.be/xM9YKSm1C1g#Kyivpatrol_Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Woensdag 11 maart 2020



Джерело: ITV