Патрульні Київщини виявили у водіїв документи з ознаками підробки

image
6 Серпня 2021, 18:30
Поділитися:

Одразу про декілька випадків виявлення підробних документів розповіли у Патрульній поліції Київської області.

Про подробиці випадків повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на фейсбук сторінку правоохоронців.

Вчора близько 18-ї години на 19 км автодороги Київ — Ковель інспектори зупинили авто BMW 520, оскільки подібне збігалось з орієнтуванням. Під час перевірки документів патрульні виявили, що свідоцтво про реєстрацію авто має елементи підробки: відсутні захисні голограми, а розташування печатки та тексту у невстановленому для цього місці.

У вівторок близько 21-ї години на 77 км автодороги Київ — Харків поліцейські зупинили транспортний засіб Man за порушення ПДР.Під час перевірки посвідчення водія інспектори помітили явні ознаки підробки: зареєстрований документ за цією серією та номером зазначений, як втрачений, шрифт не чіткий, а фото на документі суттєво відрізняється.

Ще один випадок трапився вчора близько 20-ї години. Поліцейські зупинили за порушення ПДР авто Skoda Fabia на території аеропорту “Бориспіль”.

У посвідченні водія, що керманич надав на перевірку, патрульні виявили елементи підробки: мікротекст не чіткий, нанесення всього тексту на бланку не відповідає стандартам, захисні голограми відсутні, а за цією серією та номером документу зареєстрована інша людина.

На місце кожної з подій охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини справ.

Джерело