“Партизан” за крок до чемпіонства – Макарів Діловий

image
4 Листопада 2020, 03:08
Поділитися:

Перемога в Пісківці ще більше наблизила кодрянців до чемпіонського титулу.

В першому колі “Рубін” у Кодрі поступився з рахунком 3:0 і, очевидно, прагнув реваншу. Однак перший небезпечний момент виник біля воріт господарів вже на п’ятій хвилині – В’ячеслав Осипенко пробивав по воротах після навісної передачі, однак зробив це відверто невдало, пробивши повз ворота. “Рубін” відповів не менш гостро, втім – без удару по воротах. Після двох небезпечних прострілів до штрафного майданчика могли пробивати Максим Науменко та Дмитро Павленко, однак завдати акцентованого удару вони так і не змогли. “Партизани” ж забили вже у наступній атаці : В’ячеслав Осипенко віддав передачу на Сергія Кучерука, той прострілив до штрафного майданчика, де Анатолій Кучинський і переправив м’яч у ворота.

Надалі ініціативою заволодів “Рубін”. Пісківці мали принаймні 3 хороші нагоди задля того, аби зрівняти рахунок, однак блискуче в рамці воріт діяв Анатолій Пилипенко, а удар Віталія Жукова, який замикав простіл на дальній стійці, прийняла на себе стійка.

“Партизан” же подвоїв перевагу на 35-й хвилині, скориставшись певною розслабленістю захисників “Рубіна” : В’ячеслав Осипенко, отримавши передачу поблизу кутового прапорця, без жодних перешкод навісив на дальнюю стійку, де ніким не прикритий Сергій Кучерук головою відправив м’яч у ворота. За три хвилини міг забивати третій м’яч Вадим Коломаренко, однак він влучив у сітку воріт з внутрішнього боку, однак на перерву команди таки пішли за рахунку 0:3 : В’ячеслав Осипенко вдало обігрався в Вадимом Коломаренком, віддав передачу на Віктора Устименка, який, в свою чергу, вивів на ударну позицію Максима Брезденюка, який і завершив атаку результативним ударом.

По перерві пісківці змарнували ще одну нагоду забити – Дмитро Павленко програв дуель голкіперу “Партизана” у виході віч-на-віч, а Сергій Кучерук забив четвертий м’яч у ворота господарів. При чому не обійшлося без помилки головного арбітра матчу, який не лише не помітив гри рукою з боку гравця “Партизана”, а й відверто проігнорував підказку ассистента, який сигналізував про порушення правил. Відзначимо, що чи не кожен матч, котрий в якості головного арбітра обслуговує Роман Буряк, супроводжується помилками… Однак це навряд чи хвилює керівництво Бородянської федерації футболу, яке продовжує призначати його головним арбітром, при чому – на ключові матчі…

“Рубін” миттєво відіграв один м’яч (вихід на побачення з голкіпером реалізував Дмитро Павленко), і побіг відіграватися, що вилилося у гру на зустрічних курсах, до якої краще пристосувалися “партизани” : на забитий м’яч Миколи Точука кодрянці відповіли голом Анатолія Кучинського та дублем Віктора Устименка. Надалі команди перейшли до більш простого футболу, створили на полі багато боротьби, а “Рубін” вже у компенсований арбітром час зміг провести ще одну результативну атаку – відзначився Дмитро Рудніченко.
Перемога з рахунком 3:7 наближає “Партизан” до чемпіонства. Аби стати недосяжним для найближчих переслідувачів – СК “Юніор” та ФК “Бородянка”, “Партизану” достатньо здобути 1 перемогу в 2 матчах – проти СК “Юніор-Прайд” або ФК “Бабинці”.

Зауважимо, що із інших чотирьох запланованих матчів в Об’єднаному чемпіонаті відбувся лише один : “Легіон” у Дружні розгромив “Вікторію” з рахунком 0:9. “Ститимул” же не вибрався на гостини до Бабинців, а “Юність” не з’явилася на гру до Королівки. Головний матч туру між ФК “Бородянка” та СК “Юніор” перенесено.

Джерело: Макарів Діловий