“Партизан” продовжує утримувати лідерство в Об’єднаному чемпіонаті – Макарів Діловий

image
21 Жовтня 2020, 02:21
Поділитися:

З візитом кодрянців до Пашківки очікувався напружений бойовий матч – саме в такому дусі зазвичай проходять зустрічі між цими командами. Чого варта лише зустріч у першому колі, коли на двох команди забили 7 м’ячів, і влаштували справжні “гойдалки” на “Партизан-Арені”.

Кодрянці вийшли вперед вже на 3-й хвилині : Анатолій Кучинський реалізував пенальті.  Надалі на полі запанувала абсолютно рівна гра. У ці хвилини “Юність” навіть була ближчою аби зрівняти рахунок, ніж “Партизан” забити другий м’яч. Однак все докорінно змінилося на 17-й хвилині. Після розіграшу кутового подачу на дальній стійці замкнув Олексій Поштар. Після цього “Юність” відверто “посипалася” , і м’ячі в їх ворота стали залітати один за одним… Тричі забив Анатолій Кучинський, двічі – Віктор Сидоренко.Та  на перерву команди пішли за рахунку 1:7   – за кілька хвилин до закінчення першої половини зустрічі Євген Триліма зміг відіграти один м’яч.

В другому таймі “партизан” дещо збавили оберти, однак продовжували забивати. Третій м’яч забив Віктор Сидоренко, який згодом отримав другу жовту за удар м’яча після свистка і був вилучений з поля. Відзначився також Сергій Кучерук та Максим Брезденюк, який вийшов на заміну. “Юність” же на це змогла відповісти голом з пенальті від Валентина Прокопчука, який і встановив підсумковий рахунок матчу – 2:10 на користь гостей.

“Партизан” продовжує утримувати лідерство, випереджаючи СК  “Юніор” на один заліковий пункт та маючи гру в запасі. “Юність” же – остання. Однак пашківці все ще зберігають шанси покинути останню сходинку – “Вікторія” випереджає “Юність” всього на одне очко.

У інших матчах 16-го туру ФК “Бабинці” розписали бойову нічию 2:2 з ФК “Бородянка” однак у матчі за команду господарів брав участь дискваліфікований гравець. Таким чином ФК “Бородянка” буде зарахована технічна перемога. СК “Юніор” перервав переможну серію “Легіона”, впевнено обігравши їх з рахуном 0:4, і продовжив погоню за лідером. СК “Юніор-Прайд” же прогнозовано обіграв “Вікторію” 4:1.

Джерело: Макарів Діловий