“Партизан” фінішував в Об’єднаному чемпіонаті виїздною перемогою над ФК “Бабинці” – Макарів Діловий

image
27 Листопада 2020, 07:50
Поділитися:

Матч, що пройшов у Бабинцях, не мав особливого турнірного значення для кодрянців, однак вони все ж завітали до суперника у досить бойовому складі.
З перших хвилин “Партизан”, як і належало фавориту зустрічі, заволодів ініціативою, і вийшов уперед вже на 12-й хвилині – Олексій Поштар віддав довгу пердачу на Віктора Сидоренка, а той, у свою чергу, перекинув м’яч над воротарем. Після цього уперед пішли й “Бабинці”, однак у них відверто нічого не виходило – передачі аж часто не знаходили своїх адресатів, та і загалом дії господарів, у порівнянні із “Партизаном”, виглядали досить не узгодженими. Тому гол, забитий Анатолієм Кучинським на 26-й хвилині виглядав логічним – голкіпер господарів не впорався з відскоком від газону і м’яч залетів у дальній кут воріт. А ще за 8 хвилин у воротах ФК “Бабинці” відзначився і Богдан Білявський – господарі помилилися при створенні штучного офсайду, і капітан кодрянців відправив м’яч вже до пустих ворті, отримавши пас від Віктора Сидоренка. “Бабинці” могли відіграти один м’яч, коли Анатолій Пилипенко помилився не зафіксувавши м’яч у руки. втім голкіпер “Партизана” в останній момент виправився, перевівши м’яч на кутовий. Під завершення першого тайму “партизани” забили четвертий м’яч, однак той був забитий із положення поза грою. Мали господарі іще один момент, втім їх нападник з межі воротарського майданчика головою пробив вище воріт.

В другому таймі дещо активнішими були господарі. Стало помітним те, що кодрянці вже грають по рахунку, а господарі відчайдушно намагаються забити хоча б один м’яч, однак спершу поталанило забити “Партизану” – Денис Лаврієнко красивим ударом закрутив м’яч у ближній кут воріт. ФК “Бабинці” ж відповіли голом з пенальті від Миколи Старова і… лише розізлили “партизанів”, адже вже в наступній атаці сольний прохід Анатолія Кучинського обернув у забитий м’яч Денис Лаврієнко, а ще за хвилину у воротах “Бабинців” розписався і Сергій Кучерук. Другий м’яч Миколи Старова лише підсолодив гікроту поразки для господарів поля – згодом “Партизан” забив 7-й м’яч зусиллями Анатолія Кучинського. Фінільну ж крапку у матчі поставив капітан команди Богдан Білявський, який вколотив м’яч у ворота головою після подачі Асланяна Агасі.

“Партизан” фінішував в Об’єднаному чемпіонаті на мажорній ноті, здобувши переконливу перемогу, і не дозволивши “Бабинцям” в турнірній таблиці обійти СК “Юніор-Прайд” та “Рубін”. Тепер в турнірі залишилося визначити долю срібних та бронзових нагород, які найближчим часом мають між собою розіграти макарівський СК “Юніор” та ФК “Бородянка”.

Джерело: Макарів Діловий