Партія “Слуга народу” відхрестилсь від кандидата-забудовника по 95 округу?

image
4 Липня 2019, 14:00
Поділитися:

Дата публикации: 04 июля 2019.

Схоже на те, що в деяких округах, незважаючи на надання свого бренду, партія “Слуга народу” не надто активно просуває кандидатів. Вся справа в самих кандидатах.

Нещодавно у мережі з’явився відеоролик, де ряд мажоритарних кандидатів від партії “Слуга народа” заявили про свою участь у виборах та висловили підтримку один одному. Серед особистостей, які стали героями цього відео – Олександр Дубінський, журналіст та кандидат по 94 округу; Ольга Василевська-Смаглюк, журналіст та кандидат по 96 округу; Макс Бужанський, кандидат по 25 виборчому округу та Олександр Куницький, блогер та кандидат по 169 виборчому округу.

Цікаво, що до відеоролику потрапили Макс Бужанський, якого часто характеризують у мережі як українофоба, та Олександр Куницький, якого звинувачують у поїздках до Російської федераціїволодінні за Ізраїльським паспортом, сам відеоролик знімався на стадіоні у Вишневому Київської області, на території 95 виборчого округу, але от кандидат “Слуги народу” від цього 95 округу до відео не потрапив.

Чому ж кандидата від 95 округу не запросили на зйомки та не висловили йому свою підримку? Очевидно тому, що не дивлячись на надання свого бренду, партія “Слуга народу” свідома того, що їх кандидат Олександр Горобець має надто негативний шлейф для серйозної публічної підтримки

Олександра Горобця на зустрічах супроводжують скандальні забудовники та фігуранти кримінальних справ

Біографія кандидата від партії “Слуга народу” включає в себе ряд топових посад у підприємствах і органах державної влади, які традиційно вважаються надто корупційними. Безумовно, це іде у розріз із деклараціями партії “Слуга народу”, яка виступає за відповідальність чиновників за незаконне збагачення та презапуск органів відповідальних за боротьбу з корупцією.

Сам кандидат від партії “Слуга народу” по 95 округу Олександр Горобець вже встиг втрапити до скандалу через причетність до забудов та через підтримку найбільш скандальних місцевих забудовників. За повідомленням видання “Рупор Київщини”, разом з Горобцем на зустріч з виборцями у селищі Ворзель, яка відбулась 3 липня, приїхав одіозний Олексій Зіневич, який є фігурантом кримінальних проваджень по незаконному виділенню землі в Лісовій Бучі та скандальний забудовник Віктор Крупій.

Олексій Зіневич(у білій сорочці) не дає людям ставити питання на зустрічах із Олександром Горобцем

Протягом останніх років Олексій Зіневич на підставних осіб (родичів та співробітників) отримав у Лісовій Бучі понад 1,6 га землі лісового фонду. Віктор Крупій відомий тим, що працював довіреною особою в Ігоря Вишнякова – забудовника з компанії BGM, яка влащтувала аферу житлового комплексу “Благодатний” по суті залишивши людей без житла. Після цього Віктор Крупій як забудовник “кинув” людей, які купили квартири у скандальному житловому комплексі “Голд Сіті” в Бучі.

Причетний до забудови і сам Олександр Горобець, він працює заступником товариства з обмеженою відповідальністю “Сфера житлобуд”, яке забудовує ЖК “Софіївська сфера”.

Поки інші кандидати підтримують один одного, Олександр Горобець залишається один на один із виборцями, які поволі ознайомлюються із його життевим шляхом та вже активно ставлять незручні питання, залишається сподіватися на таких членів команди як Олексій Зіневич, які будуть усіляко заважати такі питання ставити.

Раніше Містоінформ писав, що Мирослава Смірнова зареєструвала клона Зе-кандидата на 95 окрузі, намагалися зареєструвати кандидатів клонів Володимира Карплюка.

Джерело: МИСТОИНФОРМ