Партія «Нові обличчя» в Бучі долучились до проекту «Озеленення України», в рамках якого запланована висадка 1 000 000 дерев

image
20 Жовтня 2020, 13:30
Поділитися:

«Ми прагнемо бачити Бучу ще більш зеленою, квітучою, екологічною. Щоб наші жителі дихали чистим повітрям та відпочивали в облаштованих парках та скверах, які зберігають оточуючу природу, а не гублять її», – відкоментував активності Аркадій Кобринець, кандидат на міського голову громади.

Першим таким кроком, навіть більше символічним, стала саме висадка дерев разом із жителями за ініціативою кандидатів партії «Нові обличчя».

Кандидат в депутати округу №4 Євгенія Алєксєєва разом з жителями будинку 48а на вул. Яснополянська (Буча) висаджували яблуні, груши, сливи та катальпи.
Кандидат в депутати округу №3 Ярмоленко Ірина спільно з жителями ОСББ Буча Квартал 1 та Нова Буча посадили яблуні, сливи, рябини, катальпи та вишні.
Кандидат в депутати округу №2 Марія Плешко разом з жителями ОСББ по вул. Лісова 1-б (Буча) висаджували яблуні, груши, сливи, рябини та катальпи.
Давали нове життя сливам, яблуням і грушам під час зустрічі кандидата в депутати округу №1 Сухарєва Олександра з жителями багатоквартирних будинків на вул. Декабристів, 10 (Ворзель)
А кандидат в депутати округу №1 Шульга Галина разом з жителями займалась висадкою близько 50 берез біля Алеї Слави у Ворзелі. Всі писали на стрічках свої імена та прив’язували їх к саженцям.

Кандидати в депутати округу №3 також долучились до озеленення:
Жовтан Ігор разом із жителями та співробітниками стоматологічної клініки «Посмішка» садили яблуні, груши та сливи біля пер. Кмсомольський, 39.
Також Агафонов Максим та Шлюхарсук Олександр з жителями будинків по вул. Енергетиків, 10, 16 та вул. Богдана Хмельницького, 4 висаджували саженці груш, слив, яблунь, катальп та рябин.

Всі разом намагались створити наш край більш екологічним та зеленим!



Джерело: Буча є Буча