Паркомісць у клубному будинку Illinsky House більше, аніж квартир, – Ірина Міхальова

image
30 Серпня 2023, 14:46
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 14:40

У атмосферному житловому комплексі преміум-класу Illinsky House, що розташований у столиці на Подолі, подбали про комфорт мешканців, в тому числі – про достатню кількість паркомісць. На 125 помешкань передбачено 143 паркувальних місця.

Про це KВ дізналася із інтерв’ю директорки з маркетингу Alliance Novobud Ірини Махальової виданню “Фокус”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Паркомісць у клубному будинку Illinsky House більше, аніж квартир. На 125 помешкань маємо 143 паркувальних місця. Також передбачені паркувальні місця для гостей — вони розташовані у дворі комплексу”, – зазначила вона.

Ірина Махальова додала, що другий рівень паркінгу підземний, тому він надійно захищений від паводків, підтоплень та відповідає класу будинку.

“Приміщення можна використовувати як укриття, воно вентильоване, має додаткові виходи, санвузли. На випадок повітряних тривог або пожеж маємо мовне оповіщення резидентів”, – підсумувала вона.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, Illinsky House – атмосферний житловий комплекс преміум-класу, що розташований у столиці на Подолі. Цей проєкт вже маю власну архітектурну історію, адже розпочав втілюватися під час пандемії та продовжує будуватися на хвилі воєнних подій. Його важливість полягає не лише у якісному будівництві, але й у внеску в розвиток та престиж Києва.

Читайте: Alliance Novobud одержав сертифікат на введення в експлуатацію будинку №4 ЖК Madison Gardens

Фото: focus.ua

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона