Пані Посол Британії у Києві працює ввечері з ліхтариком для економії електроенергії

image
13 Жовтня 2022, 14:30
Поділитися:

Пані Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс розповіла, що для економії електроенергії учора ввечері працювала у Києві з ліхтариком.

Про це пані Посол написала у Twitter.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Я теж доклала зусиль для економії електроенергії і працювала увечері у Києві з ліхтариком. Вважаю, що після пережитого лише за минуле століття голоду, терору, окупації та війни спроби росії знищити енергопостачання не зупинять рішучість українців жити незалежно, – зазначила Сіммонс.

Did my bit to conserve power & worked by flashlight in Kyiv this eve. I’m guessing that after surviving famine, terror, occupation and war in the last century alone, attempts by 🇷🇺 to destroy 🇺🇦 energy supply aren’t going to stop Ukrainian determination to live independently.

— Melinda Simmons (@MelSimmonsFCDO) October 12, 2022

Як повідомляв 44.ua раніше, зранку 10 жовтня росія завдала масованого удару по Києву. Внаслідок обстрілів постраждали об’єкти критичної інфраструктури, в окремих областях почалися перебої з електропостачанням та мобільним зв’язком.

Влада закликала киян споживати електрику так, щоб не перевантажувати вітчизняну енергосистему, яка зазнала масованої ракетної атаки з боку росії.

Для забезпечення балансу енергосистеми після ракетної атаки запровадили графіки аварійного відключення електропостачання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію



Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua