Пам’ятка власникам: ТОП-3 небезпеки осені для котів і собак

image
20 Вересня 2021, 14:20
Поділитися:

Літо, осінь чи зима – погода може бути різною, але прогулянки з домашніми улюбленцями ніхто не відміняв. Проте, пам’ятайте, щоб ваші хвостики були здоровими, варто дотримуватися рекомендацій залежно від погодних умов. Актуальні поради дали ірпінські ветеринари клініки Eco vet.
Кліщі
Незважаючи на зниження температури, восени у кліщів починається активний сезон. Не забувайте перевіряти після прогулянок свого улюбленця та проводити обробку від кліщів!
Гриби
Будьте обережні й уважні під час прогулянок у лісі, парку в сезон збору грибів. А також вдома, коли ви прийшли з тихого полювання з гарним кошиком грибочків. Не давайте контактувати улюбленцю з будь-якими грибами. Загрозу здоров’ю можуть нести як отруйні, так і їстівні гриби.
Переохолодження
Так як і нам після спекотного літа важко звикнути до зниження температури, нашим улюбленцям теж дуже відчутні ці зміни. Добова температура знизилась, за прогнозом обіцяють дощі. Прогулянки стали холоднішими, присутня ранкова роса. Саме час подбати про свого улюбленця і діставати з шафи або придбати теплий одяг, а також плащі на вологу погоду. Не давайте змокнути і замерзнути вашому другу.
Редакція “04597” разом з ветеринарами бажає гарної осені та затишних, яскравих прогулянок!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua