Пам’ятай про КРУТИ

image
3 Лютого 2019, 06:43
Поділитися:

|  29. 01. 2019

Шановні білоцерківці!

29 січня вся Україна вшановує подію сторічної давнини, яка ввійшла в історію нашої держави як День пам’яті Героїв Крут і яка стала символом патріотизму й жертовності у боротьбі за незалежну Україну, за право українського народу жити у власній державі.

Подвиг Героїв Крут вражає своєю відвагою і демонструє безмежну любов до рідної землі, відповідальність за її долю та готовність стати на її захист. Герої Крут своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України і навічно залишаться в пам’яті українського народу як символ національної честі та гідності.

Через ціле століття нескорений дух, патріотизм і любов до України передались сучасним захисникам рідної землі. Сьогодні Герої російсько-української війни відстоюють право українського народу жити у вільній і незалежній Україні, про яку мріяли і за яку віддавали життя цілі покоління патріотів.

Згадаймо ж у цей день, разом із Героями Крут, усіх воїнів, що віддали своє життя за Україну! Пам’ятаймо звитягу воїнів Армії Української Народної Республіки!

Слава Україні!

                                                                                                                     Геннадій Дикий

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт