Пам’ятники загиблим воїнам замовлятимуть рідні за кошти міста

Пам’ятники загиблим воїнам замовлятимуть рідні за кошти міста
24 Липня 2024, 21:02
Поділитися:

 

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради, яке відбулося 24 липня 2024 року, були прийняті два рішення, які стосуються пам’ятників, що встановлюються на могилах загиблих воїнів.

Їх прокоментувала «Вістям» заступниця Бориспільського міського голови Людмила Бистра. Вона повідомила, що раніше замовником пам’ятників виступала міська рада. Тепер їх замовлятимуть рідні загиблих захисників. «Відшкодування на встановлення пам’ятників на могилах загиблих будемо робити безпосередньо родинам. Поховання відбуваються на різних кладовищах. На рахунок когось із рідних буде перераховуватися певна сума коштів — сьогодні це 75 тис. грн. І родичі зможуть самостійно визначати, яким буде пам’ятник. Але якщо ховатимуть на Рогозівському цвинтарі на Алеї героїв, то пам’ятник має відповідати тим вимогам і правилам, які вже встановлені для цієї ділянки поховань.

Якщо родина бажає витратити на пам’ятник більші кошти — то це їхнє право додати грошей до виділеної їм суми», — зазначила Людмила Бистра.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама