Палієва Січ: унікальний табір для дітей

image
18 Червня 2019, 13:26
Поділитися:

Минулий тиждень був особливим для дітлахів Фастова! Адже минулого тижня, з 10 по 15 червня діти мали змогу стати учасниками унікального мистецько-патріотичного дитячо-юнацького табору«Палієва січ»!

Розташувалося Палієве містечко у с.Волиця Фастівського району. Протягом 6 днів діти мали змогу вчитися, розважатися, відпочивати та здобувати нові навички і знання. Волейбол, футбол, туризм, техніка безпеки поводження зі зброєю, тактична та мінно-вибухова справа, стрілецька справа, вишкіл з першої допомоги, різноманітні майстер-класи: рукопашний бій, малювання, писанкарство, аплікація, скульптура, пізнавальні лекції та інтелектуальні заняття, цікаві тренінги, дискотека, танці, розваги та душевні розмови біля вогнища – все це було у таборі. Все це діти пропустили через свої тіла та серця.

Табір відвідали поважні та цікаві гості – міський голова Михайло Нетяжук, заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко, кобзар Микола Литвин, краєзнавці Едуард Мондзолівський та Микола Улятовський, історики Володимир Підіпригора та Олександр Мороз, викладачі Фастівського центру позашкільної роботи, о.Віталій Марцинюк (настоятель греко-католицької громади міста).

Безпеку дітям гарантували рятувальники Мальтійської служби – вони перебували там на постійній основі.

Організатор заходу – Фастівський курінь Українського козацтва за підтримки Фастівської міської ради.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів