Палієва Січ 2021. Закриття табору – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
16 Липня 2021, 15:48
Поділитися:

5 днів таборування пролетіли для джур майже миттєво. І сьогодні відбулося урочисте закриття спортивно-вишкільного табору.

Усі діти отримали подяки та приємні пам’ятні подарунки, кращі рої – «Соколи», «Борщ» та «Чайка» – медалі переможців. Творчі вітання презентували вихованці художнього колективу «Віночок» (с.Волиця) та солістки Ангеліна Кравченко і Вероніка Кузьмич.

Неодноразово звучали подяки організаторам, адже була пророблена титанічна робота, залучено багато людей, котрі зробили усе для максимального комфорту, навчання та розвитку дітей (про це читайте в окремому пості). Зокрема, до слова були запрошені заступник міського голови Жанна Швидка та отаман Фастівського куреня Українського козацтва Тимофій Рудяк.

Звичайно ж, були сльози – добрі сльози переможців, щемні сльози прощання з табором та вихователями, палкі обійми дітей та обіцянки повернутися до табору наступного року.

Завершилася церемонія закриття Палієвої Січі урочистим винесенням прапорів та розписом прапору України, який був подарований та висітиме у Андрія Войтенка – наставника, лідера, бравого козака, «душі»  цьогорічного табору.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів