П’яний водій без прав влаштував гонку в парку Незнайка і на вулицях Ірпеня

image
7 Червня 2021, 16:20
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Цієї ночі нетверезий водій автівки — житель Бучі — їздив пішохідними доріжками й газоном в ірпінському парку Незнайка, збив металеву фігуру цього казкового героя, потім улаштував перегони вулицями Ірпеня та скоїв ДТП з автомобілем «Муніципальної варти». Про це розповідається на сайті комунального підприємства.

«23-річний хлопець разом зі своєї компанією вночі заїхав на автомобілі “Skoda Octavia” в рекреаційну зону та розпивав там спиртні напої. Після алкогольного дозвілля застрибнув в автомобіль, по газону виїхав з парку, збивши при цьому металеву декоративну фігуру і мало не наїхавши на людей. Далі на великій швидкості рухався ірпінськими дорогами без увімкнених на транспортному засобі світлових пристроїв», — йдеться в повідомленні.

Співробітники «Муніципальної варти» відстежили пересування правопорушника за допомогою міських камер відеоспостереження, екіпаж швидкого реагування заблокував його авто до приїзду поліції. Водій намагався втекти та скоїв зіткнення зі службовим автомобілем «Мунварти», завдавши йому незначних ушкоджень.

Зловмисника передали правоохоронцям. Він отримав протокол про адміністративне правопорушення за п’яну їзду та постанову за керування транспортним засобом без відповідних документів. Також поліцейські оформили матеріали щодо ДТП. Авто порушника евакуювали на штрафмайданчик. У свою чергу інспектори «Муніципальної варти» склали адмінпротоколи за наїзд на газон, псування елементів благоустрою та засмічення місць загального користування.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV