Отримував наркотики через диспансери: поліція затримала збувача. ВІДЕО | Трибуна

image
8 Липня 2020, 17:34
Поділитися:

49-річний чоловік ставав на облік у всіх можливих нарко- та психдиспансерах, де отримував медичні, здебільшого психотропні, засоби. У подальшому ці препарати він збував. У результаті слідства підозрюваного затримали, ідеться в повідомленні Броварського відділку поліції.

Як зазначають правоохоронці, ще в травні цього року до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про збут наркотичних засобів місцевим жителем. Тож слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У ході слідства працівники відділку з’ясували, що місцевий 49-річний житель вигадав схему збуту наркотиків. Він став на облік у всіх можливих нарко- та психдиспансерах, де отримував медичні препарати – здебільшого психотропні, зазначають у поліції.

Поліцейські Броварського відділу поліції викрили збувача наркотиківВ рамках відкритого кримінального провадження…

Опубліковано Броварський відділ поліції Середа, 8 липня 2020 р.

Фото – Національна поліція України

Читайте також

П’яний за кермом зі зброєю і наркотиками перевищив швидкість руху«Товару» на 1,2 млн грн: правоохоронці затримали 9 наркоторговців. ФОТО, ВІДЕОЗдалося, що вдарив і пограбував: поліція притягла жінку за неправдиве повідомлення

Post Views: 82

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари